SÜLEYMANİYE SUMMER SCHOOL IN BRITAIN

Süleymaniye öğrencileri yaz tatillerinde de dil eğitimine önem veriyor. Okulumuzda verilen ingilizce eğitiminin üst seviyelere taşınması, öğrenilen konuların pekiştirilmesi, global dünyada dil eğitiminin önemini yerinde görmek amacıyla öğrencilerimiz İngiltere'de dil eğitimine katıldılar. Bununla birlikte yaz tatillerini keyifli bir hale getirdiler. Yaklaşık bir aylık programa katılan öğrencilerimiz çok güzel bir program olduğunu, bir sonraki yaz döneminde programa katılamayan arkadaşlarının da bu programa katılmalarını tavsiye ettiklerini söylediler.

Suleymaniye students have attributed a great importance to language education in Summer vacation as well.Our students have also attended a language course in England in purpose of consolidation and revision of the units the students have learnt in English lessons and realizing the importance of Language education in it’s own place in global World.Furthermore they have had an enjoyable summer vacation.Our students having attended nearly a month of English course have also mentioned that it was an extraordinary programme ,and this is why ,they have recomended this English course programme for their friends for the next English Summer Vacation.