Okullarımızda İngilizce eğitimi K8 seviyesinde beceri temelli (konuşma, dinleme, okuma, yazma) dil eğitimi esasına göre yapılır. Tüm seviyelerde dil eğitim süreci yazılı materyallerin yanında online platformlarla desteklenmektedir. Öğrencilerin dil gelişim süreçlerinin takibi periyodik ölçme – değerlendirme araçları ile yapılmakta olup tüm program öğrencinin yabancı dilde düşünme ve üretim kabiliyetini arttırmak amaçlı Okuma Dersleri yanında sınıf içi ve sınıf dışı kullanım odaklı etkinliklerle zenginleştirilmiştir.Okullarımızdaki tüm dil programı Yaz ve Kış ara dönemlerde öğrencilerin dil öğrenimlerini pratiğe dökebilecekleri iki haftalık yurtdışıDil Okulları süreci ile desteklenir.

özel okul ingilizce ingiltere dil eğitimiz

Okullarımızda yürütülen Yabancı Dil eğitimi hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıda bulunan formu doldurunuz. En kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz.