“Helal lokma” şuuruna sahip; Sağlıklı ve sağlam karakterli nesiller
- Bir kimsenin yediği içtiğinin onun ibadetine, şahsiyetine ve karakterine sirayet ettiği bilinciyle tüm yiyeceklerimizde helal gıda hassasiyeti
- Öğrencilerimizin gelişim süreçlerine göre besinlerin kalori değerleri dikkate alınarak hazırlanmış ve sofra kültürümüzle zenginleştirilmiş yemekler
- Yemeklerin pişirilmesinden, geniş ve düzenli bir ortama sahip yemekhanede servisine kadar nezih bir ortam
- Yemek adabının, nimete hürmetin ve nimeti verene şükrün öğretildiği ve uygulandığı bir yemek kültürü
- Öğrencilerimizi abur cubur tüketiminden; sağlıksız ve şüpheli gıdalardan korumak ve tasarruf bilinci oluşturmak için kantinsiz okul
![](https://suleymaniye.k12.tr/wp-content/uploads/2021/05/ALP8037-copy.jpg)
![](https://suleymaniye.k12.tr/wp-content/uploads/2021/05/ALP7937-1024x681.jpg)
![](https://suleymaniye.k12.tr/wp-content/uploads/2021/05/ALP7944-1024x681.jpg)
![](https://suleymaniye.k12.tr/wp-content/uploads/2021/05/ALP7972-copy-1024x681.jpg)