“Helal lokma” şuuruna sahip; Sağlıklı ve sağlam karakterli nesiller

  • Bir kimsenin yediği içtiğinin onun ibadetine, şahsiyetine ve karakterine sirayet ettiği bilinciyle tüm yiyeceklerimizde helal gıda hassasiyeti
  • Öğrencilerimizin gelişim süreçlerine göre besinlerin kalori değerleri dikkate alınarak hazırlanmış ve sofra kültürümüzle zenginleştirilmiş yemekler
  • Yemeklerin pişirilmesinden, geniş ve düzenli bir ortama sahip yemekhanede servisine kadar nezih bir ortam
  • Yemek adabının, nimete hürmetin ve nimeti verene şükrün öğretildiği ve uygulandığı bir yemek kültürü
  • Öğrencilerimizi abur cubur tüketiminden; sağlıksız ve şüpheli gıdalardan korumak ve tasarruf bilinci oluşturmak için kantinsiz okul