• Her şeyin başı, sağlık ve sağlığımızın bizler için ne kadar kıymetli olduğunun bilincinde hareket ederek okulumuzda sağlık odası bulundurulmakta ve alanında uzman okul hemşireleri ile çalışılmaktadır.
  • Yeterli donanıma sahip sağlık birimlerimizde, okul doktorumuz ve hemşiremizle koruyucu sağlık hizmeti kapsamında öğrencilerimizin her türlü sağlık sorunu ile yakından ilgilenilmektedir.
  • Ayrıca hemşirelerimiz tarafından ilk muayenesi yapılan öğrencilerin velisine bilgi verilerek gerekli tıbbi tedavi uygulandıktan sonra bilgileri kayıt altında tutulmaktadır.
  • Okul kazaları ve akut gelişen hastalıklarda veli ile iletişim halinde öğrencinin hastanelere sevk ve yönlendirme işlemi gerçekleştirilmektedir. Acil ve müdahale isteyen vakaların sevki de ambulans ile yapılmaktadır.
  • Öğrencilerimizin sağlıksal gelişimleri takip edilip gerektiğinde velilerimiz ve gerekli birimlerle iş birliği içinde çözümler üreterek gelişimleri desteklenmektedir.
  • Öğrencilerimizin en sık temas ettikleri alanlar başta olmak üzere, okulun bütün alanları en üst hijyenik koşullar çerçevesinde düzenli olarak temizlenmekte ve kontrol edilmektedir.
  • Ayrıca öğrencilerimizin sağlıklı gelişimleri kapsamında düzensiz ve sağlıksız beslenmelerin önüne geçmek için “Kantinsiz Okul” uygulaması yapılmaktadır.