• Okullarımızda deneyimli ve kurumsal servis firmaları tercih edilerek genel beklentileri içeren, zamanın şartları ve yasal zorunlulukları kapsayan detaylı anlaşmalar yapılmaktadır.
  • Servis personellerine, belli periyotlarda çeşitli eğitimler verilerek daha kaliteli servis hizmeti sunulması sağlanmaktadır.
  • Şehrin birçok noktasına servis imkânlarımız bulunmaktadır.
  • Öğrencinin güvenliği açısından servisler, öğrenciyi evinin kapısında ailesinden teslim almakta ve akşam yine evinin kapısında ailesine teslim etmektedir.
  • Servis hostesleri aynı zamanda yol boyunca öğrencilerimizin güvenliğinden sorumludurlar.
  • Öğrencilerin güvenliği için hız sınırı, trafik kuralı ihlali, emniyet kemeri, sigorta, araç bakımı vb. konularda sürekli bir takip ve denetim sistemi vardır.
  • GPS ile tüm araçlarımızın hız, mesafe, konum bilgileri internet üzerinden takip edilmekte ve geçmişe ait raporlama yapılmaktadır.
  • Ayrıca, öğrencinin okuldan servise binme/binmeme durumları, servisin okuldan hareket etmesi; bölgeye gelme ve eve yaklaşma durumları veliye mesaj sistemi ile bilgilendirilir.
  • Servis araçlarının ve öğrencilerimizin, seyahatleri süresince ilgili firma tarafından sigortası yapılmaktadır.
  • Okul yönetimlerimiz, oluşabilecek aksaklıkları önceden tespit edip önlemek, beklentileri karşılamak ve memnuniyeti artırmak için servis firmaları ile sürekli iletişim halindedir.