• Okullarımızın içi ve çevresi; güvenlik personellerimiz tarafından kontrol edilmekte ve kamera sistemi ile 24 saat görüntülü kayıt altına alınmaktadır.
  • Okula giriş ve çıkış saatlerinde ilgili müdür yardımcısı ve nöbetçi öğretmenler servislerin ve veli araçlarının karşılaması ve uğurlamasında hazır bulunur.
  • Öğrencilerimiz okula girişlerinden itibaren, velisi dışında kimseye teslim edilmemektedir.
  • Okul ders saatleri içinde dışarıdan gelen hiçbir araca okul bahçesine giriş izni verilmemektedir.
  • Tüm teneffüs ve oyun alanları, yaş grupları da göz önünde bulundurularak belli bir plan dâhilinde ve nöbetçi öğretmen gözetiminde kullanılmaktadır.
  • Okullarımıza gelen ziyaretçilerin içeri alınmaları ancak güvenlik görevlilerimiz tarafından ziyaretçi defterine kimlik kayıtları işlenmek ve ziyarete geldikleri kişinin bilgi ve onayı alınmak şartıyla mümkün olabilmektedir.
  • Okulumuza gelen veli ve ziyaretçi danışma personeli ile irtibata geçerek taleplerini iletir. Danışma personeli de ilgili personelle iletişim kurar ve veli ya da ziyaretçi görüşme ortamlarında görüşme sağlanır.
  • Sınıf katlarımız, sadece öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından kullanılmaktadır.
  • Öğrencilerimiz, eğitim devam ederken oluşan ihtiyaç durumunda ancak, ilgili müdür yardımcısının bilgisi dâhilinde, izin kâğıdı düzenlenerek velilerine teslim edilir.