TABİAT DOSTU OKUL SÜLEYMANİYE

Eğitim ve çevre yönetiminin birleştiği tabiat dostu okul Süleymaniye’ye hoş geldiniz! Tabiat dostu okulumuz, öğrenmeye bütünsel bir yaklaşım getiriyor. Müfredatımız yalnızca akademik mükemmelliği değil aynı zamanda doğal dünyaya karşı derin bir takdiri geliştirmek için tasarlanmıştır. Öğrenciler, organik bahçecilik, sıfır atık, geri dönüşüm, tabiatı koruma ve sürdürülebilir yaşam uygulamaları gibi uygulamalı deneyimlere katılarak, erken yaşlardan itibaren tabiatla derin bir bağ kurarlar.

Süleymaniye’de okul yaşamının her alanında sürdürülebilirliğe öncelik veriyoruz. Geri dönüştürülmüş malzemelerin kullanıldığı tabiat dostu şubelerimizde, yenilenebilir projelerle desteklenen enerji verimli sistemlere kadar, ekolojik ayak izimizi en aza indirmeye çalışıyoruz. Çevresel sorumluluğa olan bağlılığımız, atık azaltma programları ve topluluk koruma projeleri gibi girişimlerle sınıfın ötesine uzanıyor. Öğrencilerin dünyamıza derin bir saygı beslerken akademik olarak da gelişiyorlar.

Ayrıca sürdürülebilirliğe olan bağlılığımız, yerel koruma kuruluşları ve çevreye duyarlı işletmelerle yaptığımız ortaklıklar aracılığıyla okul kapılarının ötesine uzanıyor. Öğrenciler, tabi yaşam alanlarının korunmasına katkıda bulunan ve çevresel zorluklar karşısında toplumun dayanıklılığını destekleyen hizmet-öğrenme projelerine katılma fırsatına sahiptir. Öğrencilerimiz, ağaç dikme kampanyaları ve çevre temizliği gibi girişimlere aktif olarak katılarak, Süleymaniye’de geçirdikleri zamanın çok ötesine uzanan bir çevre yönetimi duygusu geliştirirler. Hep birlikte, dünyamızın karşı karşıya olduğu karmaşık çevre sorunlarını çözebilecek donanıma sahip, eko-okuryazar liderlerden oluşan bir nesil yetiştirmeye çalışıyoruz.Sizleri de bu deneyimleri yaşamak için tabiat dostu okul Süleymaniye’ye bekliyoruz.

WhatsApp Destek